Hotel Lorensberg

Berzeliigatan 15 • Gothenburg
Det familjeägda Hotel Lorensberg ligger knappt 5 minuters promenad från Scandinavium och Liseberg. Hotellet erbjuder gratis WiFi och gratis kaffe hela dagen.

Över 100 unika målningar pryder väggarna på Hotel Lorensberg. Rummen har sängar från Hästens och en platt-TV. Vissa rum har även en sittgrupp.

Du kan koppla av i bastun eller på terrassen i den vackra trädgården.

Hotel Lorensberg ligger bara 100 meter från spårvagnshållplatsen Berzeliigatan. Du hittar mängder av butiker, restauranger och kulturella sevärdheter på gångavstånd. Det tar knappt 5 minuter att gå till både paradgatan Avenyn och Göteborgs konstmuseum.

Tillgängliga rum på Hotel Lorensberg

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotel Lorensbergs olika rumstyper

Fredag 2 Augusti t.o.m Lördag 3 Augusti - Pris inkluderar moms.

Enkelrum Standard - 8 m²
Detta rum har fåtölj, trägolv och kabel-tv. Vissa av rummen har även ett litet kylskåp. Här finns ingen plats för extrasängar.
Tvåbäddsrum - 14 m²
Detta rum har platt-tv, skrivbord, en fåtölj eller en liten sittgrupp. Vissa rum har sängar på motsatta sidor av rummet. Här finns ingen plats för extrasängar.
Tvåbäddsrum Superior - 18 m²
Detta rymliga rum har sittgrupp, platt-tv och minibar.
Trebäddsrum - 21 m²
Detta trebäddsrum har eget badrum med dusch och hårtork. Här erbjuds också kaffe- och tekokare, sittgrupp, garderob, platt-tv med kabelkanaler samt utsikt över innergården. Boendeenheten har 3 bäddar.
Dubbelrum Small - 14 m²
Detta dubbelrum har 1 säng som är 140 cm bred, sittgrupp, tv och litet kylskåp.
Juniorsvit - 28 m²
I denna svit finns 1 vardagsrum, 1 separat sovrum samt 1 badrum med dusch och gratis badprodukter. Sviten har en kaffe- och tekokare, en sittgrupp, en garderob, en platt-tv med kabelkanaler samt utsikt över innergården. I boendeenheten finns 1 säng.

Aktuellt på Hotel Lorensberg

Fler hotell i Göteborg