Lisebergsbyns Stugor

Olbersgatan 9 • Gothenburg
Lisebergsbyn erbjuder rum och stugor inom 8 minuters spårvagnsresa från Liseberg. Som gäst har du gratis tillgång till Wi-Fi och en gästparkering. Centrala Göteborg ligger 3 km bort.

Rummen på Lisebergsbyn har TV och bekväma sängar från Carpe Diem. Stugorna har ett eget kök och en möblerad uteplats.

På Lisebergsbyn finns en lekplats. Äventyrsgolf, frisbeegolf och joggingspår finns i direkt anslutning till boendet.

Tillgängliga rum på Lisebergsbyns Stugor

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Lisebergsbyns Stugors olika rumstyper

Fredag 2 Augusti t.o.m Lördag 3 Augusti - Pris inkluderar moms.

Familjestuga - 18 m²
Denna moderna stuga har en våningssäng med Carpe Diem-madrasser. Här finns också golvvärme, egen terrass och ett kök med kylskåp, mikrovågsugn, spis och kaffebryggare. Stugan ligger mitt i semesterbyn. Här finns en sovalkov för 2 personer. Husdjur är inte tillåtna. Observera: Det får endast sova 2 barn som är upp till 110 cm långa i befintliga sängar.
Stuga med delat badrum (4 vuxna) - 14 m²
Denna enkelt inredda stuga har egen terrass i söderläge. I stugan finns även en tv samt ett kök med spis, mikrovågsugn och kaffekokare. Observera att endast 2 barn som är upp till 110 cm kan sova i befintliga sängar. Det finns toaletter i en intilliggande byggnad. Duschar finns i en servicebyggnad 150 meter bort. Sällskapsdjur är inte tillåtna i stugan.
Stuga med 1 sovrum - 25 m²
Denna stuga har 1 sovrum och1 badrum med duschkabin. Här finns också en sittgrupp och en avkopplande terrass. Det välutrustade pentryt har spishäll, kylskåp, köksgeråd och mikrovågsugn. Stugan har även egen ingång, te-/kaffekokare, soffa och en uteplats med sjöutsikt. Här finns 2 sängar.
Stuga - 15 m²
Detta semesterhus har 1 sovrum och 1 badrum med duschkabin. Här finns också en sittgrupp och en avkopplande terrass. Du kan laga mat i pentryt, som har spishäll, kylskåp, köksgeråd och mikrovågsugn. Den uppvärmda stugan har även egen ingång, te-/kaffekokare, uteplats och utsikt över trädgården. Här finns 2 sängar.

Fler hotell i Göteborg