Hotell Nordevik

60 Hamngatan • Skärhamn
Situated in Skärhamn, less than 1 km from Nordiska Akvarellmuseet, Hotell Nordevik features accommodation with a garden and free private parking. Free WiFi is provided. At the hotel, the rooms include a wardrobe, a flat-screen TV, a private bathroom, bed linen and towels. The nearest airport is Trollhattan Airport, 89 km from Hotell Nordevik.

Tillgängliga rum på Hotell Nordevik

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotell Nordeviks olika rumstyper

Söndag 30 Juni t.o.m Måndag 1 Juli - Pris inkluderar moms.

Dubbelrum/Tvåbäddsrum Superior - Gratis avbokning
I detta tvåbäddsrum/dubbelrum finns gratis badprodukter samt ett eget badrum med dusch och hårtork. Dubbelrummet/tvåbäddsrummet har en te- och kaffekokare, en garderob, parkettgolv, värme och en platt-tv med streamingtjänster. I enheten finns 2 sängar.
Dubbelrum Budget - Gratis avbokning
I detta dubbelrum finns ett eget badrum med dusch, hårtork och gratis badprodukter. Dubbelrummet har en te- och kaffekokare, en garderob, parkettgolv, värme och en platt-tv med streamingtjänster. I enheten finns 1 säng.
Familjerum Deluxe - Gratis avbokning
I detta familjerum finns ett eget badrum med gratis badprodukter, dusch och hårtork. Familjerummet har parkettgolv, en sittgrupp med en platt-tv med streamingtjänster, en te- och kaffekokare, en garderob och en soffa. I boendeenheten finns 3 sängar.

Fler hotell i Skärhamn