Mullsjö Hotell & Konferens

Mullsjö • Mullsjö
Bekväma Hotel Mullsjö har ett naturskönt fridfullt läge nära Mullsjön. Här erbjuds utmärkt boende, bara 10 minuters bilresa från Mullsjö Alpins skidbackar.

Hotellets restaurang serverar en lunchbuffé måndag till fredag, mellan kl. 12.00 och 13.30. À la carte-rätter finns tillgängligt och restaurangen erbjuder också en barnmeny. Orangeriet är en trevlig plats att njuta av en kopp kaffe.

Relaxavdelningen på Hotel Mullsjö erbjuder en stor inomhuspool, bastu och gym. Gästerna kan delta gruppträningspass eller paddla kanot, ta en cykeltur eller bada i sjön på sommaren. Golfentusiaster kan njuta av en härlig golfrunda på den närliggande golfbanan.

Tillgängliga rum på Mullsjö Hotell & Konferens

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Mullsjö Hotell & Konferens olika rumstyper

Tisdag 25 Juni t.o.m Onsdag 26 Juni - Pris inkluderar moms.

Tvåbäddsrum Standard - Gratis avbokning
Detta tvåbäddsrum har badrockar samt ett eget badrum med dusch, hårtork och tofflor. Rummet har parkettgolv och det finns även sittgrupp, platt-tv, minibar, te- och kaffekokare samt garderob. I boendet finns 2 sängar.
Tvåbäddsrum - Gratis avbokning
Detta tvåbäddsrum har eget badrum med dusch, hårtork, badrockar och tofflor. Rummet har även parkettgolv, sittgrupp, platt-tv, minibar, garderob och uppvärmning. I boendet finns 2 sängar.
Enkelrum - Gratis avbokning
Detta rum har skrivbord, kabel-tv och eget badrum med dusch.
Enkelrum Standard - Gratis avbokning
Detta enkelrum har eget badrum med dusch, hårtork, tofflor och badrockar. Enkelrummet har även parkettgolv, minibar, garderob, värme och en sittgrupp med platt-tv. Boendeenheten har 1 säng.
Familjerum Standard - Gratis avbokning
I detta familjerum finns ett eget badrum med dusch, hårtork, badrockar och tofflor. Familjerummet har parkettgolv, en sittgrupp med platt-tv, minibar, te- och kaffekokare samt sjöutsikt. Här finns 3 sängar.
Tvåbäddsrum Standard - Gratis avbokning
Detta tvåbäddsrum har eget badrum med dusch, hårtork, tofflor och badrockar. Tvåbäddsrummet har även parkettgolv, minibar, garderob, värme och en sittgrupp med platt-tv. Boendeenheten har 2 sängar.
Dubbelrum Deluxe - Gratis avbokning
Missa inte bubbelbadet i det här boendealternativet. Detta dubbelrum har eget badrum med badkar, dusch, hårtork och badrockar. Rummet har parkettgolv och det finns även sittgrupp, platt-tv, minibar, te- och kaffekokare samt garderob. I boendet finns 1 säng.
Dubbelrum - Gratis avbokning
Detta rum har skrivbord, kabel-tv och eget badrum med dusch.
Familjerum Standard - Gratis avbokning
Detta familjerum har eget badrum med dusch, hårtork, tofflor och badrockar. Familjerummet har även parkettgolv, minibar, garderob, värme och en sittgrupp med platt-tv. Boendeenheten har 3 sängar.

Fler hotell i Mullsjö