Hotel Lysekil

Rosvikstorg 1 • Lysekil
Detta hotell har ett central läge vid Lysekils södra hamn, 100 meter från Gullmarsfjorden. Hotellet erbjuder gratis Wi-Fi och en restaurang med fantastisk havsutsikt.

Rummen på Hotel Lysekil är individuellt och smakfullt inredda. Alla rum har en sällskapsdel och en platt-TV med kabelkanaler. Många av rummen har utsikt över hamnen.

Lysekil Hotels sommarrestaurang serverar en à la carte-meny med rätter som tillagas av lokala råvaror. Restaurangens specialitet är fisk och skaldjur från trakten. Här finns även en bar med pubmat.

Populära aktiviteter i området är fiske, dykning och shopping. Sälsafari och båtuthyrning kan ordnas. Saltvattensakvariet Havets Hus ligger bara 450 meter från hotellet.

Tillgängliga rum på Hotel Lysekil

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotel Lysekils olika rumstyper

Fredag 2 Augusti t.o.m Lördag 3 Augusti - Pris inkluderar moms.

Enkelrum - 8 m²
Detta enkelrum har eget badrum med dusch och hårtork. Enkelrummet har havsutsikt, tvättmaskin, sitthörna, garderob och en platt-tv med satellitkanaler. Boendeenheten har 1 säng.
Litet tvåbäddsrum - 8 m²
Detta tvåbäddsrum har uppvärmning och ett eget badrum med dusch. Tvåbäddsrummet har havsutsikt, tvättmaskin, sitthörna, garderob och en platt-tv med satellitkanaler. Boendeenheten har 2 sängar.

Fler hotell i Lysekil