• Evenemang idag
Söndag
6
Februari 2022
Apollon, Folkets Hus Kulturhuset Trollhättan

Sabaton

Special guest: HULKOFF

Den stora Sverigeturnén med Sabaton 2021!

I januari och februari nästa år beger sig Sabaton ut på en av de största metalturnéerna någonsin i Sverige, med hela 23 spelningar från norr till söder.
Spelställena är varsamt utvalda och kombinerade med städer de besökt tidigare samt ställen de aldrig tidigare besökt.

”The Great Tour hette vår Europa-turné, enkelt översatt till den stora turnén. Och vi tänkte stort när vi bokade denna svängen, större än vi någonsin gjort förut. Vi sökte och fann ställen där ingen trodde att Sabaton skulle spela, och just därför ville vi spela där. Detta är en chans för oss att ge något tillbaka till hela Sverige som tack för 20 år av fantastiskt stöd.
/Pär Sundström - Sabaton”

EARLY ENTRY
I varje stad finns ett begränsat antal Early Entry-biljetter.
En Early Entry är en vanlig ståplatsbiljett, men med fördelen att du kommer in innan alla andra, och då ges möjligheten att välja vart du vill stå, köpa merchandise innan alla andra och du slipper stressa samt frysa i en kö utanför.
OBS! Information om entré, insläppstid mm kommer mailas till dig några dagar innan konserten, så var noga med att ange en mailadress som vi kan nå dig på.

ÅLDERSGRÄNS
18 år (13 år i målsmans sällskap)

TILLGÄNGLIGHETSANPASSAD PLATS
Har du köpt din biljett via tickster.comoch är i behov av tillgänglighetsanpassad plats, maila till: info snabel-a trollhattan punkt fh punkt seså reserverar vi en sådan plats åt dig. Köper du din biljett via vår reception kan du meddela det direkt vid köpet.

Boka på Tickster
I siffror

611 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Apollon, Folkets Hus Kulturhuset). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Sabaton, Apollon, Folkets Hus Kulturhuset

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter