• Evenemang idag
Torsdag
30
Januari 2020
Folkets Hus Kulturhuset Trollhättan

Bad Liver - Tom Waits på svenska

Bad Liver har nu funnits i 30 år i olika konstellationer. Från starten 1988 - 89 i Göteborg med föreställningen Tom Waits på svenska som blev ledmotiv till det laglösa svartklubbslandet som rådde i slutet på 80-talet i Göteborg för att sedan turnera runt i Sverige och Norge.

30 JANUARI, KL 20:00, ENTRÉ: 170 KR

En resa som toppades med ett månadslångt engagemang på Mosebacke med midnattsföreställningar varje kväll i veckan. City Records gav ut en platta ”14 sånger” på vinyl och CD. NU är det alltså dags igen för den bejublade föreställningen “Dagar och nätter i Glömskeboda” Tom Waits på svenska.

Vi får höra historier om Sonja Navinskij, tjejen som var först med allt, Eddie Bengtsson som hade en Buick 1957 med ett skotthål i sidan, Aki Finnen som var mästertjuven. Allt utifrån översättningar av Tom Waits sånger.

Gerhard Hoberstorfer och Leif Jordansson är de två originalmedlemmarna som denna gång har med sig Arvid Pettersson, keyboard och bas, Lars Ydgren på träblås samt Erik Nilsson på trummor. Alla tre med bakgrund i band som Den Flygande Bokrullen och Süperstar Orchestra. Missa inte detta!

Föreställningens längd: 2 timmar 30 minuter inklusive paus.

I siffror

328 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juni