• Evenemang idag
Måndag
20
Januari 2020
Folkets Hus Kulturhuset Trollhättan

Soppteater

Långe-Claes gör en nostalgisk återblick på sina yrkes- och revyverksamma år. Många roliga minnen, episoder och funderingar dyker självklart upp. Han har försökt att kombinera sitt stora intresse för revy och teater med yrket som polis.

20 JANUARI, KL 11:30, ENTRÉ: 180 KR

I mångas ögon en icke alltför vanlig kombination. Fanns det något som förenade de båda rollerna? Något ifrån polisen eller vice versa i båda rollerna? Omedvetet eller kanske medvetet har det nog blivit så.

Det har med tiden blivit en brokig samling av roliga, lustfyllda och ibland mer eftertänksamma minnen och episoder. Elaka tungor har stundtals hävdat att mina revyfigurer aldrig borde inlemmats i begreppet kultur.

Låt mig bevisa motsatsen i ett kåseri av polis och revyhistoria. Mina Dubbla Roller, där mötet med publik, företeelser och märkliga händelser skapat en plattform för såväl komik som eftertänksamhet.

Väl mött till en lite annorlunda föreställning.

I priset ingår entré, soppa, bröd, kaffe och kaka.
Maten serveras från kl. 11.30!

Föreställningens längd: Ca. 1 timma

I siffror

425 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juni