• Evenemang idag
19-20
Okt 2019
Halle- och Hunneberg Trollhättan

Trailhelg

Välkommen till en helg i skogslöpningsparadiset Halle- och Hunneberg i Trollhättan / Vänersborg, med sina fantastiska platåberg och det dramatiska fallområdet.

Kombinationen skogslöpning och stärkande träning ger dig en stark och balanserad kropp fra?n topp till ta?. Du kommer få uppleva bergens gömda små smultronställen och njuta av hösten i full prakt när vi tar oss runt på platåbergen. Vi kommer dela med oss av all vår kunskap och den erfarenhet vi har samlat på oss i löpning och träning.

Träning och hälsoprofilen Maria Stjernkvist ”Med en positiv attityd och en god hälsa blir du framgångsrik” och träning och friluftslivs entusiasten Fredrik Svensson, kommer att guida er och se till att ni får uppleva det bästa vi och naturen har att erbjuda. Tillsammans har de en la?ng erfarenhet av de positiva effekterna av löpning och träning i naturen.

Varmt va?lkommen till tva? roliga och upplevelsefulla dagar

Boende: Flerbäddsrum (enkelrum i mån av tillgång) i Gula Villan som ligger ett stenkast från Resecentum och ett par minuters promenad från centrum. Gratis parkering på gården. Frukostbuffe, lakan och slutstäd ingår. Gemensamt kök finns.

Förkunskaper: Du bör klara att springa ca 6-8 km för att få ut bästa möjliga av helgen. Är du van att springa snabbt så får du varva ner lite denna helg och lägga fokus på att njuta och stärka kropp och teknik istället. Vi kommer nämligen att röra oss i ett långsammare tempo, så att alla hänger med.

Medtag: Lämpliga kläder efter väder och för ändamålet.

Mat: Lunchen på lördagen kommer lagas över öppen eld i skogen, ett mellanmål/fika efter sista passet på lördagen och frukostbuffé efter morgonpasset för er som bor på vandrarhemmet.

Pris: 1995 kr/person. Pris utan boende 1495 kr
Anmälan och betalning: Skicka en anmälan via mail, uppge namn, adress och mailadress. Faktura skickas efter anmälan.
När: 19 –20 oktober 2019
Antal deltagare: Maximalt 30 personer (det är ”först till kvarn” som gäller).

I siffror

370 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juni