• Evenemang idag
Fredag
21
Juni 2019
Trollhättan

Midsommar i Trollhättan

Midsommarfirande i Storegårdsparken Kl. 12.00 - 15.00

Barnunderhållning med Det Stora Sångkalaset samt musik med trubadurerna Anders Jacobsson & Thomas Rundström. Var med och klä midsommarstången följt av dans kring midsommarstången. Café med kaffe, bakelser och grillad korv med bröd. Glassförsäljning med Bohlins Glass. Häst & vagn runt parken.

Midsommarfirande på Stenrösets camping Kl. 12:00

Midsommarstången börjar kläs klockan 12. Lyssna på livemusik av Emmie Lii. Stången reses kl 14 följt av dans. En god present utlovas till alla barn.

Midsommarfirande i Lextorpskyrkan Kl. 14:00

På midsommarafton är du välkommen till Lextorpskyrkan för firande med start kl 14.00. Dans kring midsommarstången. Sjuntorps folkdanslag uppträder, det finns kaffeservering och det bjuds på musik och fiskdamm för barnen.

Midsommarfirande i Vårhaga Kl. 16:00
Traditionellt midsommarfirande på Vårhaga med start kl. 16.00 med att klä stången. Kl. 16.30 blir det dans runt midsommarstången, kl 17.00 kommer Sjuntorps folkdanslag och har uppvisning. Klockan 18.00 är det ett sommarmöte med sång, musik och tal. Ungefär klockan 20 är det knytkalas.

Midsommarfirande i Västra Tunhem Kl. 14:00
Midsommarfirande vid Hembygdsgården i Västra Tunhem. Klockan 15:00 klär vi midsommarstången och dansar. Därefter skämtlekar. Kaffeservering, korv, glass och lotterier redan från kl. 14:00.

I siffror

1973 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juni