• Evenemang idag
Torsdag
18
April 2019
Trollhättan

Äggjakten

ÄGGSTRA, ÄGGSTRA!
Den omåttligt populära äggjakten är tillbaka i år igen!
Vad sägs om att ge sig ut på en spännande äggjakt torsdagen den 18:e april tillsammans med fler Trollhättebor och hitta dom gyllene äggen fyllda med godis och finfina priser. Vi fyller äggen med bland annat övernattningar, kuddar och middagar så ut med er och leta! Ledtrådar kommer under morgonen att läggas ut på eventets sida här på Facebook och på Instagram Stories så in och följ oss där vet vi!

SAVE THE DATE
18 april klockan 06.00 startar jakten och pågår sedan tills alla äggen är upphittade.
Äggen kommer gömmas runt om i hela stan och alla ägg kommer att gömmas på offentliga ytor och områden. Observera att det INTE kommer gömmas några ägg i soptunnor.

Anmäl att du kommer delta här i eventet och följ oss på vår Instagram för att få förhandstips och liverapportering från Äggjakten. Varför inte bjuda in några vänner, så att ni kan hjälpas åt att hålla utkik?

I ÄGGET
Äggen är i guld och går inte att missa och inuti ägget finns priser som till exempel hotellnätter, kuddar och mycket mer! När du har hittat ditt ägg och öppnat det kommer du att hitta ett VÄRDEKORT med din vinst. Där får du även tydliga instruktioner kring hur och när du hämtar ditt pris.

WE LOVE SOCIAL MEDIA
Lyckas du överlista våra påskharar? Posta en selfie eller varför inte en groupie när du hittat ett ägg och överös oss med härliga bilder i Trollhättans största äggjakt. Lägg upp bilden här i eventet på Facebook eller på vår Instagram och tagga bilden med #ClarionEggHunt2019 #ClarionCollectionKungOscar samt vilket nummer ditt ägg har.

...AND SOME LAST INFORMATION (med reservation för förändring)
Observera vår åldersgräns på 18 år (från 13 år i målsmans sällskap) och endast en vinst per person gäller. Om du har turen att hitta fler än ett ägg rekommenderar vi en schysst gest och ge det till någon du tycker om.

Tävlingen är en del av Clarion Hotels marknadsföring. Clarion Hotel förbehåller sig därför rätten att använda sig av namn och bilder på och av tävlingsdeltagare i marknadsföringssammanhang. Genom att delta i tävlingen medger du att du godkänt tävlingsvillkoren. För mer information, läs våra Tävlingsregler här: https://goo.gl/yc89Xh

Nu kööör vi!

I siffror

775 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juni