Fredag
21
Oktober 2016
Backstage Rockbar Trollhättan

Corroded + Twin

Backstage Rockbar & Pirate Rock 95,4 FM presenterar stolt
PIRATE ROCK PARTY
Live på scen CORRODED och TWIN
Biljetter släpps måndagen den 19:e september.

Corroded:
Belönade med guldskiva, flerfaldigt nominerade i Sveriges största rockgala (Bandit Rock Awards) och bandet bakom soundtracket till ”battlefield 4” återkommer till Backstage

En av Sveriges mest etablerade hårdrocks-akter CORRODED är på gång med att ge ut sitt fjärde album DEFCON ZERO.
Corroded bildades i Ånge för 11 år sedan och har dess gjort en så väl nationell som internationell resa.
Bandet har släppt tre album, haft listplaceringar både nationellt på sverigetopplistan, samt internationellt som svensk rock-export, vunnit priser, sålt guld, gjort musik till Robinson i TV4, Battlefield Play4Free och Gladiatorerna och hunnit med att avverka hundratals live-framträdaden i Skandinavien och Europa.

TWIN
Med ett annalkande skivsläpp i ryggen stångar sig Göteborgsbaserade TWiN in på rockscenen utan några planer på att sakta ner. Med sin bredbenta hårdrock som påminner om något som Metallica och Mustasch hade avlat fram i ett gammalt diesellok har de som ända mål att lämna en känsla av tunggung som håller i sig långt in på kommande dag.

TWiN skapades i en minimal replokal brevid det lokala bryggeriet i Alafors. Under fem års tid har medlemsantalet ökat från tre till fyra och attityden blivit lika klar som målet. Efter ett mörkertal av demoinspelningar, singeln "Monstertruck" och EP'n "Clench" så gick bandet sommaren 2016 in i Grand Recordings för att spela in sitt första album på 11 spår som kommer innehålla låtar som skrivits under allt mellan 2006 och 2016. Slutprodukten är ett hårdrockens knytnävsslag som även gett bandet blodad tand. Med kommande skivsläpp och en fullspäckad höst & vinter, där dom bla kommer och supporta Corroded vid ett flertal tillfällen under deras releaseturne, så är TWiN ett band att räkna den framöver, denna gången är det Backstagerockbar som gäller!

I siffror

42 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

535 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Backstage Rockbar). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Corroded + Twin, Backstage Rockbar

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juni