På dessa fem platser i Trollhättan kan du fira traditionell midsommar med stång, dans och lekar!

Midsommarfirande i Storegårdsparken

Som vanligt vankas midsommarfirande i Storegårdsparken i Stavre! I år blir det underhållning med barnens favoriter Det Stora Sångkalaset samt de två trubadurerna Anders Jacobsson och Thomas Rundström. Liten som stor är välkommen att dekorera midsommarstången och ta sig en svängom till klassisk musik. Det kommer dessutom bjudas på turer med häst och vagn runt parken. På plats finns ett café med kaffe, bakelser och grillkorv samt Bohlins Glass som säljer närproducerad glass. Kl. 12:00-15:00.

Hitta till Storegårdsparken


Midsommarfirande på Stenrösets Camping

På Stenrösets Camping kan du vara med och klä midsommarstången från 12-slaget. Därefter väntar liveunderhållning med Emmie Lii och traditionell dans kring stången. Alla barn får dessutom en smarrig present! Från kl. 12:00.

Hitta till Stenrösets Camping


Midsommarfirande i Lextorpskyrkan

Lextorpskyrkans midsommarfirande drar igång vid 14 och här bjuds det på dans runt midsommarstången och framträdande av Sjuntorps folkdanslag. Dessutom kan alla barn testa lyckan i fiskdammen. Kaffeservering finns på plats. Från kl. 14:00.

Hitta till Lextorpskyrkan


Midsommarfirande i Vårhaga

På Vårhaga kan du fira midsommar på bästa vis! Här dekoreras midsommarstången vid 16, vilket följs av 'Små grodorna' och andra klassiska danser. Det blir dessutom framträdande av Sjuntorps folkdanslag, sommarmöte med sång och musik och så avslutas det hela med det populära knytkalaset. Från kl. 16:00.

 Hitta till Vårhaga


Midsommarfirande i Västra Tunhem

Midsommarfirandet vid Hembygdsgården i Västra Tunhem startar vid 14-tiden med kaffeservering, korv och glass samt lotterier. Därefter ska det dekoreras midsommarstång, dansas och lekas! Från kl. 14:00.

Hitta till Västra Tunhem HembygdsgårdMidsommar i Trollhättan