I dag släpptes ytterligare tre artister till Trollhättans stadsfestival Fallens Dagar.

Det står redan klart att Måns Zelmerlöw, JTR och Timo Räisinen kommer till Trollhättan under Fallens Dagar. Nu har ytterligare tre namn presenterats till den folkkära skaran:

Zara Larsson, Pernilla Andersson och Bobby Kimball.

Zara Larsson har vid redan 17 års ålder stått som vinnare av TV4:s Talang, kammat hem Rockbjörnen för både Årets Genombrott och Årets Kvinnliga Liveartist, underhållit kungligheter och sålt trippel platina med debut-EP:n "Introducing". Den 18 juli kommer hon till Drottningtorget och Fallens Dagar för en kväll fylld av topphits.

Lördag 18 juli, kl. 21:00 (Drottningtorgets scen)


Pernilla Andersson dyker upp på Hojumstunet lördagen den 18 juli med endast röst och gitarr. Andersson, som har åtta soloalbum i bagaget och ett antal nomineringar till Grammis, har en lång och gedigen karriär bakom sig och lär inte bjuda på något annat än ett magiskt framträdande.

Lördag 18 juli, kl 19:00 (Cirkus Cirkus)

Bobby Kimball som under flera år agerade frontman i ett av världens mest inflytelserika band, Toto, kommer till Trollhättan! Kimball får äran att avsluta festivalen och äntrar scenen på Drottningtorget tillsammans med N3 Symfoniorkester samt Ulf Wadenbrandt söndagen den 19 juli.

Söndag 19 juli, kl. 21:00 (Drottningtorgets scen)