Sjutton framgångsrika skådespelare har i dag en stjärna på Trollhättans Walk of Fame. Nu ska ytterligare två pryda Storgatan. Det skriver Trollhättans Stad i ett pressmeddelande.

Skådespelaren, komikern och programledaren David Hellenius samt skådespelaren och modellen Izabella Scorupco är de två som kommer att få en stjärna på Walk of Fame i Trollhättan. Duon innehar huvudrollerna i komedin "Micke & Veronica" som har premiär under nästa vecka.

Filmen är inspelad i regionen och det är även här galapremiären kommer att äga rum den 16 december. Hellenius kommer att vara på plats för att avtäcka sin stjärna, en ceremoni som arrangeras på Hebeteatern. Dock räknar kommunen inte med att stjärnorna når Storgatan förrän i vår nästa år, då risken för snö och kyliga grader minskat.

Det är Trollhättans Stad och Film i Väst som har tagit initiativet till Walk of Fame. Stjärnor tilldelas framgångsrika skådespelare som spelat in en film runt om i regionen. I dag finner man bland andra Nicole Kidman, Fares Fares, Michael Nyqvist och Stellan Skarsgård längs med Storgatan.