Det glider på för Trollhättans hockeylag Goblins. Under gårdagen besegrades Ulricehamns IF med 2-0 i Hockeytvåans tredje omgång.

"Det gäller verkligen att vara på tå idag och ha en stark defensiv och sätta de chanser vi får"

- Trollhättans HC, 8 oktober 16:52

Ett på pappret tufft Ulricehamn, som hängt med i toppen av Hockeytvåan och dessutom spelat kval till ettan, stod för 45 skottförsök under 60 spelade minuter. Trollhättan för 29. Skillnaden? Goblins mål vaktades av storspelande Emil Lundberg och spelarna gjorde precis vad som sagts - satte sina chanser.

Trollhättelaget kunde i den andra perioden säkra matchen genom att sätta dit två puckar med dryga minutens mellanrum. Joachim Wallin stod för matchens första mål och endast 82 sekunder senare kunde Filip Hilmersson utöka till 0-2. Därmed kunde tre poäng packas ned och tas med hem.

Efter tre omgångar ligger Trollhättan HC Goblins på en andra plats i tabellen med sju inspelade poäng. Nästa match spelas i Slättbergshallen den 12 oktober, då Sörhaga/Alingsås HK står för motståndet.