Det var inget snack om saken när Gripen tog emot Otterbäcken i säsongens första hemmamatch. Trollhättelaget kunde ta hem en förkrossande seger med 9-0.

482 personer fick i helgen se Gripen spela sönder gästande Otterbäcken. Ett offensivt spel med snygga passningar och eleganta mål gav hemmalaget segern, precis enligt huvudtränare Magnus Nordins plan.

- Vi vill spela en offensiv bandy, och gå raka vägen mot mål. Kanske bjuda på lite läckra uppspel och snygga mål. Vi känner att det är viktigt att vi får med publiken och då är det viktigt att vi bjuder upp också, säger Nordin till Gripen-Web under försäsongen.

Gripen inledde målkalaset redan i den fjärde matchminuten när Tony Eklind var framme med klubban. Laget fortsatte därefter att trycka på mot gästernas kasse och kunde öka på ledningen till 4-0 innan halvlekens slut. Det kom att bli ytterligare fem mål i den andra halvleken av matchen, varav Tony Eklind och Johan Grahn stod för två vardera.