THC-kaptenen Markus Twillman var delaktig i samtliga mål när Borås besegrades på söndagen.

Trollhättans HC tog hem sin andra seger för säsongen när Borås besökte Slättbergshallen i helgen. Trots att hemmalaget var överlägsna i skottstatistiken under matchens första period (10-4), var det gästerna som lyckades sätta dit pucken och ta ledningen.

Trollhättelagets första mål kom inte förrän närmare sju minuter in i period två, och då med två man fler på isen. Jonas Lönn tryckte då dit sitt tredje mål för säsongen - assistpoäng Jacob Bertilsson och en viss Twillman. Ännu ett mål skulle komma i powerplay innan periodslut och då var det Twillman själv som fick till en fullträff.

Tre minuter efter nedsläpp i matchens tredje period var det Twillmans tur igen, när han utökade THC-ledningen till 3-1. Strax därpå spelade lagkaptenen, tillsammans med vapendragaren Jonas Lönn, fram till Daniel Jonsson som skickade in 4-1.

Under matchens sista minut snyggade gästande Borås till siffrorna genom att göra sitt andra mål för dagen (4-2).