Det blev inte bara en, utan två hemmasegrar för Trollhättans HC Goblins i helgen. Under fredagens enkronasmatch besegrades Borås HC och i söndags kunde laget enkelt vinna mot Nittorps IK.

Det fanns inte mycket att klaga på under enkronasmatchen i fredags. Det blev både seger och publikrekord för klubben som allt mer stärker sin position bland topplagen. Borås HC besegrades med uddamålet, trots ett snabbt ledningsmål från gästerna redan efter 33 sekunder. Trollhättelaget kvitterar dock välbehövligt matchen innan periodens slut, då Markus Nyström sätter dit 1-1.

Det blev defensivt spel från båda sidor när den andra perioden var i gång. Goblins lyckas ändå med att trycka dit ett ledningsmål, när Mattias Lundgren prickar rätt. Åter igen utjämnas dock matchen när Boråslaget hittar kassen. I början av tredje kan Trollhättekillarna, tack vare Markus Twillman, ta ledningen. Det blir därefter fokus på ett tätt försvar och Borås ges inte en chans att kunna kvittera matchen.

Matchen slutar 3-2 efter ordinarie tid till Trollhättans favör.

På söndagen stod Nittorp för motståndet, ett lag i de nedre regionerna av tabellen. THC kunde enkelt tag hem segern med 4-1 och med det tre välförtjänta poäng. För målen stod Marcus Carlsson (2), Jonas Lönn och Tim Svantesson.

I nuläget ligger Goblins på en tredje plats i HockeyTvåans tabell, med 14 inspelade poäng på sex matcher. Nästa match spelas 22 oktober borta mot Kållered SK.