Och där kom den. TBBK:s första förlust efter sex raka segrar. LT United visade sig vara ett för tufft motstånd när lagen möttes i herrarnas division 3 i går kväll.

Ett TBBK utan Mikael Begger hade inte bara svårt att få till lägen i gårdagens match, utan saknade även poängkungens dryga 200 centimeter under korgen. LT United öppnade starkt och Trollhättekillarna hade ingen chans när trepoängare efter trepoängare gick i som om det inte fanns någon morgondag. Hemmalaget spelade snabb och smart basket och kunde redan i första perioden ta ledningen med 24-7.

TBBK kom tillbaka i matchens resterande perioder och visade att man kan hålla jämna steg med de fysiska spelarna i LT United. Mycket närmare på resultattavlan kom man dock aldrig.

Carlo Alberto Guida var den enda spelaren i Trollhättan som hittade korgen, och den enda som verkade beslutsam att ta upp jakten på segern. Attack efter attack och en vilja som få, gav honom till slut tjugoen poäng för kvällen.