Gripen ställdes på prov när man tog emot fjärdeplacerade Nässjö IF i helgen. Det blev till slut seger för Trollhättelaget efter mål i matchens sista minuter.

Det tog inte mer än dryga minuten innan gästande Nässjö tog ledningen i helgens allsvenska möte. Gripens offensiv gav inte resultat förrän i matchens tjugonde minut när Johan Grahn satte dit kvitteringen via assist från Eric Schön. Därefter var det Tony Eklinds tur, att i vanlig ordning, skriva in sig i protokollet för dagen (2-1). Innan halvleken var över hann gästerna med att att kvittera till 2-2.

Nässjö inledde även den andra halvleken med att snabbt ta ledningen (2-3). Det gick inte för sig för Grahn, som åter igen kunde kvittera matchen, den här gången via poängkungen Eklind. Lagen följdes åt i målprotokollet fram till 5-5, vilket också såg ut att bli slutresultatet. Då visade Viktor Nordmark upp sig, för andra gången i matchen, med att på egen hand göra segermålet på tilläggstid.

Nästa match spelas den 17 januari hos Skirö-Nävelsjö BS.

6-5 (2-2) (4-3)