Det ville sig inte för Trollhättans idrottslag i går. Även Goblins fick återvända med en förlust i bagaget när man besegrades av Borås HC på bortais.

Borås Ishalls närmare 250 åskådare fick se en stökig match i HockeyTvåan i går kväll. Totalt delades 111 utvisningsminuter ut, varav 99 i den tredje perioden.

Matchen började dock i ett betydligt lugnare tempo. Efter närmare nio minuters spel tog hemmalaget ledningen genom Kristian Luukkonen. En ledning som endast höll sig i dryga minuten innan Goblins Anton Bowallius tryckte dit kvitteringen.

I den andra perioden började Borås hitta kassen och tog ledningen med både 2-1 och 3-1. I samma veva ökade frustrationen bland Trollhättespelarna som fick besöka båset fyra gånger om.

Den tredje och sista perioden kom att bli utvisningarnas period. Redan efter sex spelade minuter blåste domaren dubbelutvisning och i den stilen fortsatte det. Goblins ådrog sig 39 minuter i spelminut 49 och gav helt enkelt bort matchen till Borås som kunde utöka sin ledning med 4-1 och 5-1 i powerplay. Innan slutsignalen satte hemmalaget även dit slutresultatet 6-1.

Goblins halkar ned till sjunde plats i tabellen och har skrapat ihop 24 poäng med 16 spelade matcher. Nästa match spelas den 30 november hos jumbon Nittorps IK.

6-1 (1-1) (2-0) (3-0)