Nu börjar Trollhättans HC röra sig uppåt i tabellen. På onsdagskvällen tog laget sin andra raka - och totalt femte - seger.

Efter att hemmalaget Töreboda inlett med att ta ledningen i första perioden, och dessutom utökat till 2-0 i mitten av andra, fick THC fart på både klubbor och skridskor.

Markus Twillman var först ut när han med drygt 28 minuter spelade, tryckte dit reduceringen (2-1). Ett par minuter senare höll sig Peter Larsson framme och fixade kvitteringen för Trollhättelaget.

Efter en stökig inledning på tredje och sista perioden kunde THC ta ledningen för första gången i matchen, då Gustav Olofsson fick chansen i powerplay. Första målskytt tillika lagkapten Twillman säkrade sedan segern genom att placera dit 2-4 i tom kasse.