Trollhättans HC tog två poäng när laget gästades av Hovås på onsdagskvällen.

Till hemmapublikens förtjusning bjöd THC på mål två gånger om under matchens första period. Victor Kjellsson stod för det andra, som ställde gästerna med endast fem sekunder kvar av perioden.

Hovås fick till sin första fullträff för kvällen strax efter nedsläpp av period två, men trollhättelaget tog snart tillbaka sin tvåmålsledning genom Marcus Carlsson efter att gästerna ådragit sig en utvisning. Innan perioden var över hann dock Hovås med att reducera än en gång (3-2).

Trollhättan behöll sin ledning fram till matchens 50:e minut, då Hovås kunde utjämna (3-3). Inga fler puckar passerade lagens målvakter under ordinarie tid och förlängning väntade - en förlängning som förblev mållös.

THC:s Jonas Lönn inledde straffläggningen och gjorde så med bravur. Fullträffen följdes av tre missade försök, innan Joachim Wallin kunde lura Hovås burväktare och ta hem två poäng till Trollhättan.

4-3 (2-0) (1-2) (0-1) (0-0) (1-0)