Fredagen den 4 september är det dubbel premiär i form av "Så ock på Jorden" och "No Escape".

SÅ OCK PÅ JORDEN

"Så ock på Jorden" är den fristående uppföljaren till svenska succéfilmen "Så som i Himmelen" från 2004. Kay Pollak står än en gång för regi och Frida Hallgren gör om rollen som Lena.

Den eminente dirigenten Daniel Daréus har lämnat jordelivet och norrländska Ljusåker bakom sig, och livet för invånarna rullar på i vanlig takt igen. För hans livs stora kärlek Lena har allt dock förändrats. Hon väntar nämligen den bortgångne dirigentens barn. Trots att hennes hjärta dunkar för country och folkrock går hon med på att bli musikansvarig i byns numera öde kyrka, vilket sätter fart i invånarna än en gång.

Regi: Kay Pollak

I rollerna: Frida Hallgren, Jakob Oftebro, Niklas Falk, Lennart Jähkel, Maria Sid, mfl.

Premiärdatum: 4 september, 2015

Salong/Tid: Forum 1, kl. 18:30

Längd: 2h12min

Pris: 105 SEK


NO ESCAPE

Pierce Bosnan, Owen Wilson och Lake Bell gör huvudrollerna i den amerikanska actionthrillern "No Escape". En film om hur långt man egentligen är villig att gå för att överleva.

När Jack Dwyer får arbete i Sydostasien flyttar han med fru och döttrar till ett för dem helt främmande land. Väl på plats verkar dock ingenting riktigt stämma och i ett ögonblick befinner sig familjen mitt i en statskupp. Rebellerna som gör uppror stoppar för inget och är ute efter huvudena på stadens turister.

Regi: John Erick Dowdle

I rollerna: Owen Wilson, Lake Bell, Pierce Brosnan, Sterling Jerins, Spencer Garrett, mfl.

Premiärdatum: 4 september, 2015

Salong/Tid: Forum 1, kl. 21:15

Längd: 1h41min

Pris: 100 SEK