I kväll är det Sverigepremiär för den svenska komedin Hallonbåtsflyktingen och actionrullen Dracula Untold på Biograf Forum.

HALLONBÅTSFLYKTINGEN

Finska Mikko Virtanen (Jonas Karlsson) vill inget hellre än att vara svensk. Faktum är att han älskar allt som har med Sverige att göra - från Försäkringskassan till ABBA. Ombord på Finlandsfärjan möter Mikko den svenske psykologen Mikael som bara vill komma i från "Landet Lagom". De två kommer överens om att Mikko ska få ta över Mikaels identitet, och äventyret kan börja...

Regi: Leif Lindblom

Skådespelare: Jonas Karlsson, Josephine Bornebusch, Frida Hallgren, Erik Johansson, Björn Bengtsson, Suzanne Reuter, Jarmo Makinen mfl.

Salong/Tid: Forum 1, 18:30

Längd: 1h33min

Pris: 100 SEK


DRACULA UNTOLD

I form av en actionfilm återupplivas historien om Dracula. För regi står Gary Shore och i huvudrollen som Dracula ses Luke Evans (Fast & Furious 6 och The Hobbit).

I hopp om att bli av med de hot som riktas mot sin familj och sitt kungarike, väljer Vlad Tepes att ingå en pakt med den mörka sidan. Något som inte ter sig alldeles för lätt, då mörkret alltid har sin väg att leta sig in i själen.

Skådespelare: Luke Evans, Sarah Gadon, Dominic Cooper, Charley Cox mfl.

Salong/Tid: Forum 1, 21:00

Längd: 1h32min

Pris: 100 SEK