I eftermiddag går "Sune i Fjällen" och "Tingeling: Legenden om önskedjuret" upp på svenska biodukar. Räkna med trubbel i skidbacken med familjen Andersson samt både magi och älvstoft i äkta Disney-anda.

SUNE I FJÄLLEN

Då var det dags för den sista filmen av tre om Sune och hans minst sagt speciella familj. Den här gången får vi följa med Håkan-Bråkan, storasyster Anna, mamma Karin, pappa Rudolf och självklart Sune själv, på en resa till fjällen.

Sophie ska resa till fjällen med den stiliga och sportiga killen Santos - och som Sunes nuvarande kärleksintresse går det ju inte för sig. För att vinna tillbaka Sophie övertalar Sune hela Andersson-skaran att också åka på fjällresa, trots att det varken finns tillräckligt med pengar i plånboken eller tillräckligt med kunskaper inom skidåkning.

Regi: Gustaf Åkerblom

Skådespelare: William Ringström, Morgan Alling, Anja Lundqvist, Julius Jimenez Hugoson, Hanna Elffors Elfström mfl.

Salong/Tid: Forum 1, 16:00 & 18:00

Längd: 1h32min

Pris: 85 SEK


TINGELING: LEGENDEN OM ÖNSKEDJURET (3D)

Disney släpper ytterligare en film om den älskade älvan Tingeling, som blev känd genom historierna om Peter Pan. Så sent som i februari i år hade "Tingeling & Piratfen" premiär på svenska dukar och nu är det alltså dags igen!

När den lovande djur-älvan Fawn bildar en vänskap med en gigantisk och besynnerlig varelse, vid namn Önskedjuret, blir de andra älvorna oroliga. Tingeling och hennes kamrater är osäkra på om den ganska skrämmande varelsen har en plats i deras Älvdalen.

Regi: Steve Lotter

Salong/Tid: Forum 2, 16:00

Längd: 1h16min

Pris: 105 SEK