Elfhög förlorade än en gång när man besökte Stöpen IBK i helgen.

Endast arton skott på mål blev det för Trollhättan i helgens division 2-möte. Hemmalaget fyrade samtidigt av 42 skott, varav åtta gick förbi Elfhögs burväktare, och segern kunde därmed tas hem med 8-4.

Stöpen inledde med att göra 1-0 i matchens andra spelminut. Elfhög kvitterade därefter matchen via Andreas Svensson innan hemmalaget tryckte på ordentligt. Innan periodslut hann det bli två till fullträffar (3-1), och efter halva andra perioden låg Trollhättelaget under med fyra (5-1).

Då kunde Elfhög kämpa sig något närmare när både Carl Emvin och Jonathan Särnbäck satte dit varsin boll (5-3).

I den tredje och avslutande perioden utökade Stöpen sin ledning genom att producera tre mål framåt. Samtidigt fick endast Elfhög in en boll bakom hemma-målvakten när Jim Johnsen höll sig framme.