Än en gång får nya och återkommande studenter på Högskolan Väst ett varmt välkomnande i form av en sprudlande konsert.

Den 4 september drar höstterminen i gång med full flärd. Då bjuds Trollhättans högskolestudenter på konsert med ingen mindre än det nya stjärnskottet Thomas Stenström.

- Välkomstfesten är på väg att bli en tradition, säger Trollhättans Stads informationschef Peter Asp i ett pressmeddelande.

Konserten är dock inte bara öppen för studenter på Högskolan Väst, utan alla har möjlighet att uppleva högskolans årliga kick-off. Utöver framträdande av Thomas Stenström blir det välkomsttal av både rektor och studentkårens ordförande, samt kommunstyrelsens ordförande Paul Åkerlund. Dessutom håller studentkåren öppet sin pub.

- Vi hoppas och tror på en positiv kväll där studenter också träffar trollhättebor. Konserten är gratis, så det är bara att dyka upp, berättar Peter Asp.

Uddevallasonen Thomas Stenström fick sitt stora genombrott med låten "Slå mig hårt i ansiktet" som hördes på radio över hela Sverige under 2014. Den välspelade låten har i dag hela 19,5 miljoner streams på Spotify. Sedan karriärens start 2010 har han bland annat mottagit Ted Gärdestadsstipendiet och släppt två album.

Kick-Off 2015

Datum: 4 september

Tid: 17:00

Plats: Entrétorget, Högskolan Väst