Elfhögs innebandyherrar hade inte mycket att sätta emot när Alingsås kom på besök i helgen.

Alingsås drog på en ordentlig offensiv redan från start, vilket belönade sig efter dryga två minuter. Första målet följdes av en målkaskad från gästernas håll, som kunde gå till periodvila med hela 1-6. Jonathan Särnbäck gjorde Trollhättelagets enda mål i perioden.

Elfhög fick en bra start på period två, där dagens andra mål kom redan efter tolv sekunders spel. Ytterligare ett mål hann Trollhättegrabbarna med under perioden - men vad gjorde det när Alingsås fick till sex fullträffar.

I matchens avslutande tjugo minuter kunde Alingsås tämligen enkelt spela hem matchen.

5-14 (1-6) (2-6) (2-2)

Jonathan Särnbäck 1, Oskar Ahonen 1, Linus Andersson 1, Percy Werner 1, Christoffer Larsson 1