Trollhättans HC Goblins avslutade starkt i gårdagens match och vände underläge till seger.

Efter en mållös första period, var det gästande Kungälv som först träffade nät en bit in på den andra (0-1). Det utdelades en hel del båsminuter, varav bortalaget fick besöka båset hela sex gånger i period två. Trollhättelaget tog till vara på sina chanser i överläge och Victor Kjellson kunde sätta kvitteringen i fem mot tre, strax innan periodslut (1-1).

Kungälv inledde den tredje och sista perioden med att åter igen ta ledningen i matchen (1-2). En ledning som endast varade några minuter, då Goblins Filip Hjalmarsson höll sig framme och satte dit 2-2 för Trollhättan. Strax därefter kunde Anton Bowallius ge hemmalaget ledningen för första gången denna kväll med sitt 3-2 mål. Vilket också blev slutresultatet.

Trollhättans HC ligger kvar på en sjätte plats i tabellen, fyra poäng från topp 4 och en plats i AllTvåan. Nästa match spelas den 14 december mot Göteborgs IK.

3-2 (0-0) (1-1) (2-1)