Stampen Local Media, där bland annat TTELA ingår, och Stampen Media Partner blir nu ett - och får ny VD i form av Johanna Öberg.

Stampen Local Media och Stampen Media Partner blir Stampen Media. Vid rodret står Johanna Öberg, som tillträdde posten som direktör hos Stampen Media Partner i januari i år. "Satsningen ska gynna såväl den traditionella medieverksamheten som nya satsningar", skriver företaget i ett pressmeddelande.

Under en period har det genomförts stora förändringar hos Stampen. Det för att vända den negativa utvecklingen och stå på mer finansiellt stabil mark. I fjol byttes styrelsen ut och i samma veva tillsattes en ny koncernledning. Med det genomfördes en renodling av verksamheten, kostnaderna minskades och lönsamheten blev bättre.

- Nu för vi de nya och traditionella medierna ännu närmare varandra i koncernen. På så sätt skapas de bästa förutsättningarna för affärsutveckling, kunskapsöverföring, nya erbjudanden till våra kunder och därmed nya intäkter. Johanna Öbergs kompetens och personlighet passar perfekt för att leda medieverksamheten, hon är både kommersiell och förändringsbenägen med lång erfarenhet av branschen, säger Stampen Media Groups VD Martin Alsander i pressmeddelandet.

I Stampen Media ingår bland annat TTELA, Trollhättan 7 Dagar, Göteborgs-Posten, Bohusläningen och Hallandsposten.