Hösten är här och med det drar matchsäsongen i gång för flera av Trollhättans idrottslag som haft uppehåll under sommarmånaderna. I helgen kan det ses allt från hockey till basket runt om i staden.

BASKET Trollhättans Basketbollklubb, Herr Division 3

I helgen tar TBBK emot Västra Hisingens Basket i sin första hemmamatch för säsongen. Efter en match, och en förlust, ligger laget på en nionde plats i herrarnas division 3. 

MATCH: 11 oktober, 13:30

Arena Älvhögsborg B-hall


HANDBOLL KFUM Trollhättan, Dam Division 2

Handbollstjejerna i KFUM har inlett säsongen med en vinst och en förlust. På söndag tar laget emot Tibro HK i som har två förluster bakom sig.

MATCH: 12 oktober, 16:00

Arena Älvhögsborg A-hall


ISHOCKEY Trollhättans HC Goblins, Herr HockeyTvåan Södra A

Några som inlett säsongen starkt är Trollhättans HC. Hockeylaget lyckades under förra säsongen att kvalificera sig till Division 2 och har i den nya serien tre vinster av tre möjliga. På söndag tar laget emot Alingsås, som leder tabellen, endast två poäng före Goblins.

MATCH: 12 oktober, 16:00

Slättbergshallen


BANDY Gripen Bandyklubb, Herr Allsvenskan Södra

Trollhättans bandystolthet Gripen har än så länge endast dragit i gång försäsongen. På lördag står Rodina Kirov från Ryssland för motståndet i en träningsmatch.

MATCH: 11 oktober, 11:30

Arena Vänersborg


INNEBANDY IBK Elfhög, Herr Division 2

Efter de tre inledande matcherna på säsongen ligger IBK Elfhög strax ovanför nedflyttningsstrecket. Två förluster och en oavgjord match är resultatet hittills, när grabbarna i helgen ställs mot topplaget Skövde IBF.

MATCH: 11 oktober, 16:00

Elfhöghallen