Under Fallens Dagar blir det i vanlig ordning Street Soccer for Tolerence samt turnering i Streetbasket på Drottningtorget.

Den 18-19 juli bjuds det på full fläkt i form av fotboll och basket - mitt på Drottningtorget. Under dagarna två arrangeras fotbollsturneringen "Street Soccer for Tolerence" där det inte bara är målen som räknas samt en basketturnering för lång som kort.

Street Soccer for Tolerence är en fotbollsturnering för lag om tre personer, där minst en lagmedlem måste vara kille alternativt tjej. Turneringen arrangeras av IFK Trollhättan tillsammans med Trollhättans Stad och här delas så kallade "Fair Play-poäng" ut efter varje spelad match. Bland annat kan lagen få poäng för respektfullt spel, publikvänligt lir och stämningen i laget. 

Läs mer här


Fallens Dagar Streetbasketturnering har varit ett återkommande inslag under stadsfestivalen de senaste åren. Även i år blir det trepoängare och dribblingar på Drottningtorget när Trollhättans Basketbollklubb bjuder in till basketfest. Matcherna spelas tre mot tre och varje lag kan bestå av upp till fem spelare. 

Läs mer här