I helgen är det fram med klubban som gäller när Gripen, Goblins och Elfhög ger sig in i hetluften.

9 JANUARI

TROLLHÄTTANS HC GOBLINS - GÖTEBORGS IK

Efter en spelad match under vårsäsongen leder Goblins HockeyTvåan Södra med sina nio poäng. Laget fick med sig sex poäng från höstens spel och satsar nu på att ta en plats i kvalet till division 1. Kvällens motstånd, Göteborgs IK, ligger för nuvarande sist i tabellen men har bjudit upp till match under den gångna säsongen. Första mötet lagen emellan slutade med vinst efter straffar för Göteborgarna medan Goblins tog hem returmötet med hela 6-1.

Plats: Slättbergshallen

Tid: 19:00


10 JANUARI

GRIPEN TROLLHÄTTAN BK - NÄSSJÖ IF

Allsvenska serieledarna, med Tony Eklind i spetsen, har presterat helt enligt planerna under säsongen. Gripen har endast noterat en förlorad match, som kom i mötet mot Lidköpings AIK. Nu ger laget sig in i ett toppmöte med fjärdeplacerade Nässjö som lär vara revanschsugna efter enmålsförlusten senast.

Plats: Slättbergshallen

Tid: 14:30


10 JANUARI
IBK ELFHÖG - SANDAREDS IBS

IBK Elfhög har haft en tung säsong med endast två vinster på 13 spelade matcher. Laget håller sig dock stabilt ovanför nedflyttningsstrecket, men med en lång väg att gå till den absoluta toppen. Dagens motståndare, Sandareds IBS, innehar plats fem i tabellen med 21 inspelade poäng. Senast lagen drabbade samman slutade det med storförlust för Trollhättekillarna (1-14).

Plats: Elfhöghallen

Tid: 15:00