Elfhög pressade Fristads GoIF till förlängning i helgens möte i innebandytvåan. Där räckte dock inte krafterna till och det blev till slut förlust i sudden death.

Efter en svag inledande period, där hemmalaget Fristad gjort både 1-0 och 2-0, fick Elfhög fart på klubborna. Tvåmålsunderläget byttes snart ut till ledning med 3-2 för Trollhättegrabbarna, som till sist fick med sig en helt jämn match inför den tredje och avslutande perioden (3-3).

Väl där tog Fristad tillbaka sin ledning efter 13 spelade minuter (4-3). Elfhögs David Clement var dock på hugget denna kväll och kunde med dryga minuten kvar att spela föra matchen till sudden death (4-4).

I förlängningen dröjde det dock endast knappa tre minuter innan hemmalaget kunde ta hem segern och de två poäng som följer. Elfhög fick nöja sig med en poäng för kvällen - dock välbehövligt med tanke på avståndet till nedflyttningsstrecket.

Nästa match spelas den 6 februari hos jumbon Skara IBK.

5-4 (2-0) (1-3) (1-1) (1-0)