I kväll bjuder Biograf Forum på två Sverigepremiärer i form av "Fast & Furious 7" samt "Into The Woods".

FAST & FURIOUS 7

Den sjunde filmen i Fast & Furious-franchisen är här. Filmen, som skulle haft premiär redan i juli 2014, har varit vilt diskuterad efter en av huvudrollsinnehavarnas tragiska bortgång för drygt två år sedan. Inspelningarna var då ännu ej helt klara, vilket ledde till att processen sköts upp. För att färdigställa filmen fick skådespelarens två bröder användas som stand in. Nu går filmen äntligen upp på svenska biodukar.

Efter att ha gjort sig av med Owen Shaw för gott, leker livet för Dominic Toretto och hans minst sagt säregna familj. Snart dyker dock ett nytt ansikte upp - Deckard Shaw - som är ute efter hämnd för sin brors död.

Regi: James Wan

I rollerna: Vin Diesel, Paul Walker, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Dwayne Johnson, Kurt Russel, mfl.

Salong/Tid: Forum 1, 18:00 & 21:00

Längd: 2h18min

Pris: 105 SEK


INTO THE WOODS

Med storheter som Meryl Streep, Johnny Depp och Emily Blunt i rollistan är det inte mycket som kan gå fel. I Into The Woods får vi en ny - än mer musikalisk - twist på de klassiska sagorna som underhållit generationer.

För att bli av med en förbannelse som vilar över sin familj, får en bagare och hans fru i uppdrag av en häxa att samla fyra viktiga ingredienser till en magisk trolldryck. Frågan är bara: var får man tag på en ko lika vit som mjölk, en kappa lika röd som blod, hår lika gult som majs och en sko lika ren som guld?

Regi: Rob Marshall

I rollerna: Meryl Streep, Emily Blunt, James Corden, Johnny Depp, Chris Pine, Anna Kendrick, mfl.

Salong/Tid: Forum 2, 18:00

Längd: 2h5min

Pris: 105 SEK