Lördagens möte i Division 2 Norra Götaland slutade med 2-3 förlust för FCT efter ett sent mål av Karlstad.

Det blev ingen drömstart för FCT efter sommaruppehållet, då laget fick se sig besegrade av Karlstad BK.

Trollhättan inledde dagens målskytte när Josef Daoud hittade in bakom hemmalagets målvakt. Dock satt inte kvitteringen långt inne och lagen gick till halvtidsvila med 1-1 på resultattavlan.

Andra halvlek tillhörde till en början Karlstad, som också tog ledningen efter 58 spelade minuter (2-1). Trollhättans Josef Daoud skulle dock visa upp sig än en gång och matchen var åter igen lika, vilket även såg ut att bli slutresultatet.

Men Karlstad hade ess i rockärmen denna afton och det i form av Benjamin Muminovic. Under tilläggstid fick spelaren till en fullträff som hittade in via stolpen och FCT:s tredje förlust för säsongen var ett faktum.

Nästa match spelas den 1 augusti hos Karlslunds IF HFK.

2-3 (1-1) (1-2)