Gripen besegrade igår Lidköpings AIK på bortais - och tog därmed revansch för sin enda förlust denna säsong.

Viktor Weiselius fanns äntligen med på isen när Gripen besökte LAIK igår kväll, samtidigt som Viktor Nordmark sedan en tid tillbaka är borta på grund av skada. Något som hörde till vanligheterna var dock Tony Eklind och dennes eminente målskytte. Det blev fyra fullträffar för Eklind och hans jakt på Lasse Karlssons målrekord fortsätter - tretton bollar på tre matcher återstår.

Hemmalagets kapten började med att ge LAIK ledningen redan efter dryga två minuter spelade. Ledningen höll sig dock inte länge innan Johan Grahn satte dit kvitteringen via en hörna. Resterande halvlek blev mållös för båda sidor.

Gripens ledningsmål kom strax efter nedsläpp i andra halvleken när Trollhättelaget tilldelats en hörna. En ledning som utökades bara minuterna senare. Målskytt? En viss Tony.

Efter ett reduceringsmål av Lidköping klev Henrik Kohrén fram och gjorde 2-4 på egen hand. LAIK hann med ytterligare ett mål - men närmare än så kom man inte. Gripen kunde avsluta med två fullträffar av Eklind och tog därmed med sig två poäng hem till Trollhättan.

Nästa match spelas den 7 februari mot IF Boltic.

3-6 (1-1) (2-5)