Det blev inte riktigt den publikfest - eller målfest - man hoppats på inför årets första Enkronasmatch. Strax under 900 åskådare var på plats när THC tappade tre poäng mot bottenlaget Töreboda.

Emil Lundberg har täppt till bra i Goblinsmålet den gångna säsongen. När förstemålvakten nu var sjuk, fick Andreas Melin chansen - och gjorde en imponerande insats. Tyvärr räckte det inte till seger för hemmalaget som inte lyckades få hål på en storspelande Töreboda-målvakt.

Gästernas ledningsmål kom med försmädliga minuten kvar att spela av den första perioden. Hemmapubliken fick inte  heller mycket att jubla åt i period två, som slutade mållös, trots flera Törebodautvisningar och ett tidigare lysande powerplay från Trollhättelagets sida.

Med en och en halv minut kvar av matchen fick Melin i målet åka och sätta sig i båset. Strax därefter fick Trollhätte-spelarna och publiken se gästerna säkra segern i tom kasse (0-2).

Trots förlusten behåller THC sin plats som tabelletta, med Kungälv hack i häl. Nästa match spelas den 30 januari hos jumbon Göteborgs IK.

0-2 (0-1) (0-0) (0-1)

96,00 % Andreas Melins räddningsprocent (24/25)