2014 är förbi och det har blivit dags att summera året här på Trollhättan.com.

MEST LÄST PÅ TROLLHÄTTAN.COM 2014

1. Jonas Colting & Sverigesimmet

Årets största nyhet handlade om en triathlet med glädje för vatten. Jonas Colting simmade 640 kilometer mellan Stockholm och Göteborg - något som aldrig tidigare genomförts. När Colting en sommardag passerade Trollhättan var vi på plats för att ta del av hans historia och syftet med den långa simturen.

2. Västrallyt

Sista helgen i augusti förra året var en regnig historia. Det stoppade dock varken åskådare eller förare när det åter igen var dags för Västrallyt. Rallytävlingen kördes över sammanlagt 186 kilometer omkring Trollhättan och blev en av våra mest lästa nyheter för året.

3. Finbesök på Högskolan Väst

Under september drog studierna igång på allvar på Trollhättans högskola. Men innan föreläsningar och tentor kom att bli verklighet fick Högskolan Väst fint besök av Daniel Adams-Ray. Nyheten om att den svenska popartisten skulle inviga terminen slog stort. 


MEST KLICKADE EVENEMANGET 2014

Fallens Dagar var utan tvekan det mest lästa evenemanget under det gångna året. Stadsfestivalen arrangerades för 55:e året och bjöd på musik, uppträdanden, sport och roligheter i dagarna fyra.


POPULÄRASTE TJÄNSTEN 2014

Vår Lunchguide växte i popularitet och var den klarast lysande stjärnan på Trollhättan.com under 2014.