Trollhättans Friidrottsklubb knep totalt 23 medaljer under Västergötlands Distriktsmästerskap för ungdomar och veteraner.

På seniorsidan blev det dubbelt upp på distansen 400 meter med en andraplats för Niclas Ragneberg samt en tredjeplats för Kevin Hermansson. 

Trollhättans veteraner glänste i kastgrenarna med både silver i kula och diskus för Bengt Evertsson (M60) och guld för Helena Börjesson i kula (K45). Dessutom sprang Jonas Feldthusen hem andraplatsen i 100 meter för M40 och Torvald Brahm lyckades knipa guldet på samma distans för M65.

På ungdomssidan lyckades syskonen Hampus och Hanna Borgemyr med att ta hem tre medaljer vardera. Hampus, som tävlade i åldersgruppen P15, segrade i diskus samt blev tvåa i både kula och spjut. Hanna ville inte vara sämre och tog även hon hem två silver och ett guld, medaljer som kom i kula, diskus och spjut i F17.

Alva Lindberg gjorde utmärkta resultat och gick hem med två guld runt halsen efter segrar i både höjd- och längdhopp för flickor 17 år. Dubbla guld blev det även för Benjamin Zubovic som var snabbast på både 60 meter och 60 meter häck i klassen P13.

Dessutom blev det vinst för David Cannmo på 300 meter (P15), brons för William Hägg på 200 meter (P13), en andraplats för Hanna Johansson på 300 meter (F15), dubbla silver för Evelina Österman på 200 och 600 meter (F13) samt en tredjeplats för Ebba Engdal i längdhopp (F13).