FC Trollhättan fullständigt krossade motståndet i division 2-fotbollens tredje omgång.

Det var ett obesegrat Karlslunds IF som besökte Edsborg och Trollhättan i söndags. Gästerna hade dock inte mycket att säga till om när FCT visade upp sin arsenal.

Dagens första mål kom genom Fredrik Sundström, som i den 24:e spelminuten tryckte dit en retur från KIF:s målvakt.  Det hann bli ytterligare två mål i första halvlek - båda av unge Carl Lext - och hemmalaget kunde gå till halvtidsvila med tre bollar upp.

Andra halvlek var inte ens tio minuter gammal innan nyförvärvet Robert Bagger visade upp sig genom att göra ett stilfullt mål (4-0). Bagger var även involverad i både 5-0 och 6-0 efter att först ha frispelat Gabriel Bilan som säkert skickade in bollen, och därefter själv satt dit en tryckare via ribban.

Fredrik Larsson avslutade dagens målkalas genom att göra 7-0 efter 91 spelade minuter.

Nästa match spelas den 1 maj hos IFK Skövde.

7-0 (3-0) (4-0)

Robert Bagger 2, Carl Lext 2, Fredrik Sundström 1, Gabriel Bilan 1, Fredrik Larsson 1