Delägaren av både Alliansloppet och Klassjoggen, Magnus Larsson, har chans att kamma hem utmärkelsen "Fyrbodals Mest Företagsamma Människa 2015".

Larsson är en av fem finalister som kan bli Fyrbodals mest företagsamma person. Vem som kammar hem den åtråvärda utmärkelsen bestämmer allmänheten -  och om tolv dagar avslutas röstningen.

Magnus Larsson är ett bekant ansikte i Trollhättekretsar, som arrangör av bland annat världens största tävling på rullskidor Alliansloppet. Men han står även bakom "världens bästa skolstart" Klassjoggen.

- Jag är framför allt stolt över Klassjoggen som vi arrangerar i samband med skolstarten. Det är event där vi framför allt arbetar med integration och tillhörighet samt för bättre motion och hälsa bland barn, berättar Magnus, som tog en plats bland finalisterna med jurymotiveringen:

"Magnus är en sann kreativ entreprenör som ständigt ser nya möjligheter och som hela tiden utvecklar det han skapat. Han ligger bakom världens största tävling för rullskidor och han för dessutom in en viktig social dimension i allt han gör."