På kvällens bioduk möter vi åter igen nattvakten Larry i Natt på Museet 3 - Gravkammarens Hemlighet samt science fiction-rullen Jupiter Ascending.

NATT PÅ MUSEET 3: GRAVKAMMARENS HEMLIGHET

De historiska karaktärerna på Naturhistoriska Museet i New York kommer åter till liv på bioduken. Ben Stiller återupprepar sin roll som nattvakten Larry och som Teodor Roosevelt ser vi Robin Williams i en av hans sista roller.

Det har än en gång blivit dags för Larry och hans minst sagt originella kamrater att ge sig ut på äventyr. Magin som väcker de historiska karaktärerna på museet till liv varje natt är på väg att ta slut, och gänget reser till The British Museum i London i hopp om en räddning.

Regi: Shawn Levy

I rollerna: Ben Stiller, Robin Williams, Owen Wilson, Ricky Gervais mfl.

Salong/Tid: Forum 1, 18:15

Längd: 1h38min

Pris: 100 SEK


JUPITER ASCENDING 3D

Från skaparna av Matrix och Cloud Atlas kommer nu science fiction-rullen Jupiter Ascending, som för oss in i en framtid där Jorden inte är den enda befolkade planeten i Universum.

Efter att Universums mäktigaste matriark gått ur tiden faller hennes tre barn i krig om vem som ska ta över tronen. När det sen uppenbarar sig att det finns ytterligare en arvtagare - Jupiter Jones - sätter den hänsynslöse sonen ett pris på hennes huvud. Samtidigt får den genmodifierade soldaten Caine i uppdrag att skydda Jupiter, som fram till nu levt ett lugnt liv som vaktmästare på Jorden.

Regi: Andy & Lana Wachowski

I rollerna: Mila Kunis, Channing Tatum, Eddie Redmayne mfl.

Salong/Tid: Forum 1, 21:00

Längd: 2h8min

Pris: 100 SEK