THC Goblins juniorlag mer eller mindre krossade gästerna från Lysekil i gårdagens kvalmatch till division 1.

Efter en målmässigt jämn första period (2-2), där Lukas Karlsson och William Eriksson stod för varsin fullträff, drog THC i gång en storslagen målfest denna kväll. Trollhättan inledde med att i period två ta ledningen med både 3-2 och 4-2 genom Anton Bowallius och Mathias Öberg - och målkalaset var inte slut där.

Under den tredje periodens första, drygt, åtta minuter hade Trollhättelaget utökat sin ledning till 8-2. Lysekil var besegrat.

Med segern tar THC J18 tre viktiga poäng i jakten på en division 1-plats. Laget leder sin kvalseriegrupp, fyra poäng före gårdagens motståndare Lysekil. Två omgångar återstår att spela, den 20 mars hos Lysekil och den 24 mars hos Lerums BK.

8-2 (2-2) (2-0) (4-0)

Anton Bowallius 3, Mathias Öberg 1, William Eriksson 1, Lukas Karlsson 1, Filip Berg 1, Isac Jansson 1

90,91% Per Isbergs räddningsprocent (20/22)