Gripen var det överlag styrande laget under fredagens möte mot Kalix - men bollen ville inte in i mål.

Det blev förlust i hemmapremiären för Gripen Trollhättan. När Kalix besökte Slättbergshallen i slutet av förra veckan fick 1 623 personer se gästerna ta hem mötet med knappa 2-3.

Första målet kom redan efter dryga tre minuter - och det på straff, efter att Gripens Viktor Nordmark fått åka och sätta sig bänken. Innan första halvlek kunde dock Trollhättelaget, till hemmapublikens glädje, kvittera genom Tony Eklind.

Andra halvlek hann knappt börja innan hemmalaget tog ledningen för första gången i matchen. Johan Grahn gjorde då på egen hand 2-1. Tyvärr räckte den inte denna kväll. Kalix kunde både kvittera och gå om innan slutsignalen, efter att ha tilldömts två hörnor.

Nästa match spelas den 4 november hos Sandvikens AIK.

2-3 (1-1) (1-2)