Snart är det dags för terminstart på Högskolan Väst och det firas med buller och bång. Skolan bjuder nämligen in till en kväll med svenske storstjärnan Daniel Adams-Ray.

"Vår största förhoppning är att evenemanget blir välbesökt och uppskattat. Men framförallt att våra nya studenter ska känna sig välkomnade till årets studenstad och Högskolan Väst och att våra befintliga studenter ska känna sig välkomnade tillbaka efter en skön sommar"

- Fanndis Hermannsdottir, kommunikationsavdelningen Högskolan Väst.

Lagom till höstterminens start arrangerar Högskolan Väst en kick-off för skolans studenter. Dagen till ära byggs en scen upp framför högskolans huvudbyggnad där det blir tal av HV:s rektor Kerstin Norén, studentkårens ordförande Martin Högberg och en representant från Trollhättans Stad, som hälsar nya som gamla studenter välkomna till högskolan och årets studentstad. Kvällen avslutas med en konsert av stjärnartisten Daniel Adams-Ray. 

Daniel Adams-Ray föddes 1983 i Nairobi, Kenya. Efter en visit i Holland hamnade Adams-Rays familj på Lidingö i Stockholm där kärleken till rap växte fram allt mer. Med skolkamraten, och numera välmeriterade artisten Oskar Linnros, skapades hiphopgruppen Snook som kom att röna framgång både inom och utanför Sveriges gränser. Under 2010 släppte Adams-Ray sitt första soloalbum - "Svart vitt och allt däremellan" och i fjol kom album nummer två - "Innan vi suddas ut". 

Konserten är öppen för allmänheten men riktar sig främst till Högskolan Väst:s studenter.

Datum: 5 september 2014

Tid: 17:00 - cirka 18:30