Emma Kecevic stod för 13 fullträffar när KFUM:s damer besegrade HK Brukspôjkera på bortaplan i helgen.

Det var dock inledningsvis svårt att få in bollen för trollhättetjejerna som direkt hamnade i underläge med tre mål. Inte förrän fyra minuter in i halvleken kom första målet för KFUM via Linnea Barkman. Strax därpå var trollhättelaget både i kapp och förbi, vilket tvingade Brukspôjkera till time out.

Time out:en visade sig däremot inte så effektiv. I stället kunde KFUM göra fyra raka mål, varav tre av Kecevic, och springa i från till en ledning med 4-9. Trollhättan behöll sedan femmålsledningen hela halvleken ut (11-16).

Andra halvlek slutade precis som första; 11-16 till KFUM vilket resulterade i seger med tio bollar.

22-32 (11-16) (11-16)

Emma Kecevic 13, Emelie Nilsson 4, Julia Wikman 4, Amila Zuna 3, Linnea Barkman 2, Erica Karlsson 2, Lovisa Arlebo 2, Caroline Gedda 1, Hanna Norén 1