I kväll spelar både Gripen Bandyklubb och Trollhättan HC Goblins matcher i sina respektive serier. Serieledande Gripen besöker Nässjö medan Goblins tar emot Kungälv på hemmais.

Så sent som i lördags besegrade Gripen Skirö-Nävelsjö och nu är det alltså åter igen dags för serieledarna att ge sig in i hetluften. För motståndet står fjärdeplacerade Nässjö, som tippas vara med i tabelltoppen denna Allsvenska säsong. Nässjö har hittills fyra segrar, en oavgjord och två förluster - men imponerade stort när man bortaslog serietvåan Lidköpings AIK senast.

- Det här ska bli en intressant match. Nässjö är ju, liksom vi, tippade att kriga i toppen av tabellen. Båda lagen har många duktiga profiler och på förhand känns det här som vår tuffaste match hittills. Chansen är stor att matchen kommer innehålla mycket taktiskt rävspel och en jämn kamp på isen, kommenterar huvudtränare Magnus Nordin på klubbens hemsida.

Nässjö IF - Gripen BK  Stinsen Arena 19:00



Grabbarna i Trollhättan HC Goblins har inte en allt för lika lång resväg till kvällens matcharena när man tar emot Kungälvs IK i Slättbergshallen. Gästerna innehar i nuläget platsen ovanför Goblins, strax under tabellens eftertraktade topp fyra. I säsongens första möte mot Kungälv slutade det med vinst för Trollhättelaget efter tre mål av Markus Twillman. Båda lagen kommer senast från en förlust mot två av topplagen och är garanterat ute efter revansch i kvällens möte.

Trollhättans HC Goblins - Kungälvs IK Slättbergshallen 17:00